min bil...

...har  inte varit snäll emot mig. inte alls. eller jo, lite. - <--så lite.

i onsdags tog den med mig på en liten färd ner i diket. oops... (vaddå?! jag har inte åkt i diket! jag förstår inte vad du menar..*ser oskyldig ut*)  

och igår fick den starthjälp med hjälp av startkablarna. 2 ggr. sen dog den under färd. bäcksvart. (godnatt, vem släckte ljuset?!)

nu fungerar den i alla fall. tror jag. den tog mig i alla fall från hedemora och hem. men nu när jag vet vad det är för fel så är det nog ingen större fara. lilla bilen, varför gör du såhär mot mig?

jaja, nu ska jag vänta på att titti ska ringa, sen blir det disneyfilms kväll :D jag kommer somna direkt. definitivt. men jag menar, jag vaknade före kl 5 (eller nån väckte mig) så jag menar, det borde vara i alla fall liiite ok att somna. eller?

men bajs.

den här ganska viktiga dan börjar inget vidare. jag vaknade innan klockan var 7. jag måste duscha och det finns inget varmvatten. jag har försökt i över en timme att få eld i den förbannade pannjäveln så det kan bli lite varmvatten, men det vägrar ta sig. det snöar ute och jag ska åka långt och mina vindrutetorkare fungerar inte som vindrutetorkare borde fungera. yes. slaskig 110-väg HERE I COME! underbart. dessutom kan man inte stänga av värmen i min bil, den sitter fast på högsta värmen.... ja, jag kommer då inte frysa i alla fall. snarare dö av värmeslag innan jag kommit halvvägs.
nu ska jag kolla om det fortfarande brinner i pannan, eller om jag ska få ett raseri utbrott...

åker iväg några dar, kommer hem på fredag. pussar