Mycket att göra

har inte hunnit skriva igen på ett tag, har haft lite att göra.
i helgen har mattias och jag varit barnvakt åt mattias lillebror emil. från fredag till söndag i princip. förutom en sväng på lördagen på dagen då vi var hem till mamma och pappa och hälsade på ett tag. helgen har varit väldigt lugn.. på söndag kom johanna och fredrik hem till oss och vi käkade pizza/kebab och spelade guitarr hero tills jag hade kramp i handen, och kollade på kopps ^^. kopps måste vara den enda svenska filmen jag faktiskt tycker är bra, den och wallander.

annars har det bara varit jobba och jobba.. varit på ängsklockan på tjärna ängar igår och idag, var inge roligt alls, eller, jag vet inte hur jag ska förklara det, det är inget jobb för mig, dessutom är jag inte ens kvalificead för det... jaja, det visar sig, ska tala om för kostchefen sen att jag inte anser att jag kommer klara av det, så får jag vara på en skola eller nått, där ma slipper vara själv...

jag tror det är nått fel på mattias idag förövrigt, han har BÅDE diskat och lagat mat. UTAN att jag ens han nämnt nått... hmm.. undrar vad han vill ;). dessutom, efter maten tappade han upp ett bad, HELT frivilligt, tände ljus och rökelse och satte på mysig musik, sen badade vi. mys ^^. men men, nu är han helt som vanligt igen, tittar på hockey och är så osocial man kan bli, om jag har tur, så får jag kanske, kanske se på house ikväll :P

fan vad jag är godissugen.... allt som finns är popcorn, och det är jag INTE sugen på.. varför är man alltd sugen på det godiset man inte har hemma? hade jag haft chips t.ex hemma och inte popcorn, så hade jag velat ha popcorn och inte chips... vilka problem jag har..

A new day.

ja, så sitter jag här i sängen under täcket och skriver igen. rocky vandrar omkring i lägenheten och kollar läget så att allting är ok. en riktigt trevlig kissekatt det där. tror han börjar vänja sig lite med oss och lägenheten nu.

vi fick en hörnsoffa av en fd jobbarkompis till mig igår, visst, den är lite sliten, men helt ok. så nu är det ommöblerat i vardagsrummet. jag vet inte än om jag är nöjd med möbleringen, men det är väl bara att ändra annars :)

jag ska snart klä på mig och åka och prova på ett jobb idag. som ekonomibiträde i olika kök i blge. idag och i morgon ska jag vara på tunagården, på måndag och tisdag på ängsklockan i tjärna ängar. på tisdag och onsdag ska jag vara i gagnef och jobba, där jag har varit sen november 06. och på fredagen ska jag jobba på rältagården. det blir en full vecka, skönt, men lite körigt. fan, jag som trodde jag var arbetslös...

åhh, jag hatar att åka till nya ställen å jobba, blir så jävla nervös! just nu flyger fjärilarna omkring som attack piloter i magen på mig... tänk om jag inte hittar dit. dessutom har vi fått sveriges fulaste kläder att jobba i. det är tydligen dress-code i blge kommuns kök, tur att alla andra ser likadana ut då :)

nu pep väckarklockan också... tydligen dax för mig att masa mig ur sängen. jag tror till och med att jag ska försöka mig på lite frukost idag :)

image7

Meet the newest member of our crew....

Tillåt mig presentera Rocky!


image6


Fänforsen

image5

Close Up

image4

Goddagens!

sitter här och kollar på city akuten, har nyss kommit hem. har varit hem till mamma en sväng på dagen och åt med henne. frysta lådor från konsum ^^. hon har ont i ryggen, och enda sättet för henne att ta sig över golvet är med hjälp av farfars rullator :P jag tycker att det är lite roligt, dock ser hon inte så glad ut när jag sitter och skrattar åt henne, men jag menar, vad ska man göra då! :)
sen åkte jag hem till ljungbergs en sväng, fikade med ida och lånade böcker, så nu har jag nått att göra på dagarna istället att sitta framför datorn och tröka.

i morgon ska jag till stadshuset här i borlänge och prata med någon från kostservice om vikariat i något av komunens kök. hoppas det blir något, för jag behöver verkligen pengarna.

Rältagården ringde nyss till mig förresten, ska jobba hos dem på långfredagen, skönt att vara tillbaka där igen, längesen, och det är en trevlig arbetsplats med trevliga jobbarkompisar. dessutom har dom världens bästa mat :)

på tal om mat, det blir lax ikväll, mums ^^ väntar bara på att mattias kommer hem ,så blir nog den här dagen perfekt med.

jag kommer inte ens på en passande rubrik...

det känns som om allting håller på att stiga mig över huvudet.. enda sen bilen blev stulen, hur länge sen det nu är, en och en halv månad sen kanske, ja, innan dess också, så känns det som om allting har varit kaos. bilen blev stulen, arbetslös, bråkat med folk, pappa på sjukhuset, pengar. en massa annat också, men det känns inte som jag har lust att skriva det här. allt snurrar i huvudet på mig. jag känner mig så mentalt uttröttad.

jag skulle vilja åka iväg nånstans med mattias, bara han och jag. ett par veckor så man får rensa huvudet ifrån ALLT. men då kom vi till det oundvikliga problemet igen. pengar.

pengar är ett ständigt problem, en ständig tanke i mitt huvud som sliter på mig... det är den 10 mars, och vi har 1000 spänn kvar att leva på. det har vi haft sen i princip den första mars. men men, vi har ju mat och så, så det är väl bara å bita ihop å försöka få det att fungera...